Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Systemhus

Drømmen om det perfekte resultat er en sterk drivkraft når man går i gang med å bygge seg en bolig. Da skal du vite at Systemhus, som en av landets største boligleverandører, garanterer deg kvalitet i alle ledd. I over 40 år har vi samarbeidet med solide leverandører av førsteklasses produkter, og vårt store nettverk av dyktige forhandlere rundt om i landet besitter høy kompetanse.

Vi skal være ledende på kundebehandling, inneklima og design.  I samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund har vi derfor utviklet konseptet Friske Hjem. Våre dyktige arkitekter jobber med norske formtradisjoner, samtidig som de lar seg inspirere av nye ideer og trender. For det er mange faktorer som spiller inn; estetisk utforming,  funksjonalitet og bruksegenskaper, materialvalg, energiløsninger og ikke minst økonomi.

Systemhus har som eneste boligleverandør blitt hedret med  Boligprodusentenes Nyskapingspris to ganger i løpet av tre år. I 2003 for huskonseptet Karakter, og i 2005 for byggesystemet  Tendenser. Så velger du oss til å hjelpe deg å realisere din boligdrøm, får du en samarbeidspartner som kombinerer solide byggetradisjoner og høy kvalitet med moderne og fremtidsrettede løsninger.

Ønsker du å bestille katalog fra systemhus klikk her.bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn